Loading...
str. Trandafirul Rosu, nr 20, Sat Lilieci, Com. Sinesti, Jud Ialomita. 0721.03.81.91 erdemromania@gmail.com

- Despre noi -

REALIZAM LA COMANDA ORICE MODEL ORNAMENTAL PENTRU FATADA INDIFERENT DE COMPLEXITATE

O gama cat mai variata de produse  – pentru exterior DECORATIUNI FATADE, iar pentru interior profile poliuretan sau polistiren

avand o singura misiune si aceea de a satisface cele mai exigente solicitari, iata ce ofera Erdem cu profesionalism tuturor clientilor sai.

Producator pentru sistemele ornamentale de fatada si  sistemele de termoizolatie , Erdem este recunoscut pentru diversitatea produselor oferite cat si pentru calitatea deosebita care poate satisface cele mai inalte standarde.

Pentru o cat mai ampla imagine referitoare la produsele noastre , in dreptul fiecarei categorii de produse in parte sunt  mentionate caracteristici, detalii tehnice complete.

Sistemele decorative de consturctii foarte dezvoltate  pe care vi  le propunem  faciliteaza lucrul  echipelor , al personalului tehnic datorita sistemului facil, a solutiilor de aplicare usoare, pactice, sporind astfel productivitatea si micsorand timpul de finalizare al lucrarii.

Prin gama de decoratiuni fatade, elemente restaurare cladiri vechi , ERDEM respecta si da glas gusturilor conservatoare si in acelasi timp raspunde intr-un mod surprinzator placerii pentru ultimele tendinte, imbinand aparte nevoia de placut, tehnologia si esteticul.

Linia produselor noastre imbina simplitatea si functionalitatea marcand noi tendinte in arta decorarii interioare si exterioare.